Houten Veranda, Overkapping

Genieten van het buitenleven……..!

Met een Veranda of terrasoverkapping kunt u nog meer genieten van uw tuin of terras.

Een Veranda of Terrasoverkapping van hout is een prachtig verlengstuk van uw woning. Een extra leefruimte waar u 3 seizoenen per jaar van kunt genieten. Met een Veranda of Terrasoverkapping creëert u een gezellig en knus hoekje. Het materiaal hout geeft een warme uitstraling en de overkapping is door u samen te stellen zodat hij bij elk type woning zal passen.

Extensions

Zelfs in de herfst of winter is het met een terrasverwarming nog prima vertoeven. Je zit overdekt eventueel naast het knetterende haardvuurtje. Dan kun je onafhankelijk van weersinvloeden genieten van het buitenleven.

 

De houten veranda’s of overkappingen van Bouwbedrijf Reurts kunt U naar eigen wensen samenstellen,keuze van houtsoorten, moderne look of een klassieke rustieke uitstraling, alles is maatwerk. Indien gewenst verzorgen we het totale project en ontzorgen

U van alle bijkomende werkzaamheden denk hierbij aan bijvoorbeeld; sloopwerk, aanpassen riolering, bestrating, schilderwerk, electricien etc.  We komen langs en nemen samen uw wensen door. Die worden verwerkt in een gedetailleerde offerte.

Indien we voor u aan de slag mogen, dan zorgen we ervoor dat de levering en montage van overkapping geheel volgens planning en zorgeloos verloopt.

 

deck-e1395118208865