Bouwconsult

BouwconsultBouwConsult is het inwinnen van informatie en het verkrijgen van advies over uw plan of idee. Groot of klein.

Een groot deel van ons werk bestaat uit het geven van bouwadvies, en het blijkt dat het niet altijd om grote vraagstukken draait, maar dat mensen gewoon direct een deskundig en snel antwoord willen hebben op een bouwkundig vraagstuk en welke vakman past het beste bij mijn plan,

Hiervoor kunnen wij  ook direct ons netwerk aanspreken mocht dit nodig zijn. Een telefoontje naar de juiste persoon is zo gedaan op deze manier.

Wat zijn de mogelijkheden, waar zitten de pijnpunten, hoe verloopt het vergunning traject, wat zullen de kosten zijn?

Deze vragen en nog veel meer kunnen van te voren al beantwoord worden door Bouwbedrijf Reurts. Het is verstandig en kostenbesparend om te weten waar je voor staat als je begint aan een (ver)bouwplan.

Hoe werkt het?

Je maakt een afspraak en ter plaatse nemen we het idee, plan of probleem onder de loep. Wensen, budget, kosten, bestaande bebouwing, bestemmingsplan, vergunningen, constructie, praktijk en creativiteit worden bekeken en besproken. Wij gaan daarbij uit van de mogelijkheden en kansen die het pand of plan biedt.

Wij zien direct of uw (ver)bouwwensen haalbaar zijn; technisch, operationeel en zelfs financieel.
Misschien dat een ruwe opzet alvast een optie is. Ook informeren wij u over het vervolgtraject; hoe bereikt u het gewenste eindresultaat en welke stappen dient u hiervoor te nemen? Wij informeren u hierover en werken dit uit in een gedetailleerde offerte.

Voor wie en wat is het geschikt?

Voor iedereen die een (ver)bouwplan of een idee heeft, zelfs in de meest prille vorm. Stel dat u een woning wilt aankopen; in een BouwConsult laten wij u de mogelijkheden zien. Ook kan de makelaar gebruik maken van deze dienst want doordat wij focussen op de mogelijkheden komt het pand in een positief daglicht.  Voor alle technische gebreken is er tenslotte een oplossing!

Als iemand een (ver)bouwplan heeft kunnen wij terugvallen op onze jarenlange praktijkervaring en kennis van zaken om het plan grondig onder de loep te leggen en u van een deskundig advies te voorzien.

Wat kost een BouwConsult?

Wij vragen hiervoor €35,= euro  per uur exclusief btw.